Pod Hazmburkem to začíná vonět zimou, dobrým jídlem a blížícími se svátky. Na farmě finišujeme sezonu s čerstvým jehněčím Dorper, ve stodole chystáme jednu akci za druhou a celý prosinec se ponese v duchu kvízů, pekelných návštěv, gurmánských specialit a prodloužené otevírací doby. Ať už k nám míříte za poctivým farmářským masem, atmosférou adventu nebo jen posedět u dobré kávy, prosinec pod Hazmburkem bude stát za to.
Čerstvé jehněčí Dorper tento víkend + program do konce roku
Pod Hazmburkem to začíná vonět zimou, dobrým jídlem a blížícími se svátky. Na farmě finišujeme sezonu s čerstvým jehněčím Dorper, ve stodole chystáme jednu akci za druhou a celý prosinec se ponese v duchu kvízů, pekelných návštěv, gurmánských specialit a prodloužené otevírací doby. Ať už k nám míříte za poctivým farmářským masem, atmosférou adventu nebo jen posedět u dobré kávy, prosinec pod Hazmburkem bude stát za to.
Čerstvé jehněčí Dorper k odběru tento víkend
Na farmě je pro vás připravené čerstvě nabourané a zavakuované jehněčí plemene Dorper.
Dorper patří mezi nejkvalitnější masná plemena, a jehněčí z našeho chovu je jemné, šťavnaté, lehce stravitelné a bohaté na bílkoviny i železo.
Objednávky & info: 770 199 772
Co se chystá pod Hazmburkem
28. 11. – Hospodský kvíz
Další kolo oblíbeného kvízu.
Kvůli kapacitě prosíme o rezervaci předem – podle počtu týmů rozhodneme, zda půjdeme do bistra nebo do stodoly.
Rezervace: 770 199 772
5. 12. – Peklo ve stodole & návštěva Krampusáků
Do našeho areálu dorazí Krampusáci, se kterými se budou moci návštěvníci vyfotit a projít se po dvoře.
Ve stodole poběží pekelný program, občerstvení a zimní atmosféra jako řemen.
Detailní časy zveřejníme brzy.
13. 12. – Mangalicové hody (v jednání)
Plánujeme první Mangalicové hody z našeho vlastního chovu Mangalic.
Pokud vše klapne, čeká vás výjimečný gurmánský večer ve stodole.
Finální potvrzení doplníme.
Otevírací doba na svátky
V prosinci fungujeme v rozšířeném režimu:
Otevřeno každý pátek – neděle.
Zavřeno: 26. a 27. 12.
Otevřeno navíc:
- 28. 12. (neděle)
- 31. 12. – Silvestr
- 1. 1. – Nový rok
- 2.–4. 1.
Těšíme se na návštěvu v bistru, stodole i na farmě!
Napsat komentář